Om ExoTech

ExoTech bidrar med hög kompetens inom solenergi. Entreprenad inom solvärme och solel. ExoTech genomför även förstudier inför offentlig upphandling, projektering och utvärdering.

ExoTech är ett avknoppningsbolag till ETAB energi AB. ETAB har arbetat inom solenergibranschen sedan slutet av 70-talet, och har medverkat vid tillkomst och utveckling av ett flertal solenergiföretag, såväl i Sverige som utomlands. Företaget är lokaliserat i Båstad, Nordvästra Skåne, men har hela Skandinavien och delar av Europa som arbetsområde.
Sedan start 2004 har ExoTech, då kallat ExoHeat, genomfört ett antal större solenergiprojekt inom såväl den privata som den offentliga marknaden och härvid intagit en ledande position.

ExoTech bidar med spetskompetens inom solenergi. Vi arbetar inom såväl solvärme som solel med förstudier inför offentlig upphandling, samt projektering och utvärdering . Vi håller även föreläsningar och utbildningar, samt är aktiva in om FoU-projekt.

ExoTech är mer än en medlem i Svensk SolenergiMedlem i Svensk Solenergi

Svenska solenergiföreningen är en branschförening som med närmare 50 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet. ExoTech är en av de få som ingår i styrelsen i Svensk Solenergi.

Svensk solenergi är en symbol som säkrar kvalitet.

 

I täten för standardisering av solenergiSIS - Swedish Standards Institute

ExoTech är ordförande för standardiseringen av solenergi på SIS, Swedish Standards Institute.

 

 

Företagspresentation

Företagspresentation (PDF)

Logotype

För att hämta, högerklicka och välj spara källa.

Logo (PNG)
Logo (PDF)
Logo (EPS)

© ExoTech AB  | Org.nr 556733-6598  |  Tel +46 (0)431-789 90  |  solen(at)exotech.se